sunnuntai 7. elokuuta 2016

SYYSKILPAILUT


Keppihevostalli Lupiinilaakso järjestää keppihevoskilpailut Mikkelissä lauantaina 27.8.2016
LUOKAT
Luokka 1. Ristikko Arvostelumenetelmä: Tyyli 5/10
Luokka 2. Ristikko Arvostelumenetelmä: C 7/15
Luokka 3. 20-30cm Arvostelumenetelmä: Tyyli 6/10
Luokka 4. 40-50cm Arvostelumenetelmä: C 5/15
Luokka 5. 60-70cm Arvostelumenetelmä: AM 3/15
Luokka 6. 80-90cm Arvostelumenetelmä: AM 1/15
Luokka 7. Korkeushyppy 1/15
Luokka 8. Kür 0/10
Luokka 9. Helppo C 1/10
Luokka 10. Mikkelin koulumestaruus 0/10
C= aika, AM= pienimmän virhepistemäärän perusradalta saaneet jatkavat uusintaan
Kilpailuissa tuomarina toimii Nemo. Tyyliluokissa sekä koululuokissa on 10 paikkaa ja muissa luokissa 15 paikkaa. Kilpailut alkavat klo 12.00, paikalle saa tulla aikaisintaan klo 11.30. Kilpailupaikalla on käytössä vessa! 

Kentän koko on 7x14m!
ILMOITTATUMINEN
Luokka Oma nimi- Hevosen oikea nimi
Esim. Luokka 2 Nemo- Rosegardens Blue Ode
Sähköposti: khtlupiinilaakso@gmail.com
Ilmoittautua voi sähköpostiin khtlupiinilaakso@gmail.com tai instagram directiin käyttäjälle keppihevostalli_lupiinilaakso. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.8.2016 Myös hevosenvaihdot, perumiset yms. on tehtävä viimeistään 21.8.2016 mennessä. Lähtölistat tulevat osoitteeseen http://keppihevostallilupiinilaaksonblogi.blogspot.fi 25.8.2016 mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi (kisakirjettä varten)Küriin ilmoittautuvien pitää myös mainita musiikki.
Kilpailukirje tulee viimeistään 25.8.2016. Kisakirjeessä kerrotaan tarkka osoite, säännöt ja muutamia muita juttuja. Kisakirje tulee sähköpostiin.
Yhteen luokkaan saa osallistua kerran. Saa osallistua niin moneen luokkaan kuin haluaa. Osallistuminen on ilmaista. Hoitajat saavat otta hoitohevosillaan yhden lisälähdön luokkaan 1 tai luokkaan 2 (ei siis molempiin).
Luokissa on ruusuke/pokaali palkinnot. Palkintojenjaot ovat aina luokan jälkeen. Sijoittuneiden määrä riippuu osallistujamäärästä
Luokat 2,4,5 ja 6 arvostellaan käyttäen Suomenkeppihevosyhdistyksen arvostelumenetelmiä, lisää tietoa menetelmistä osoitteesta http://viuhku.net/sky/artikkeli_keppihevonenharrastuksena.html#2a
Tyyliluokissa puhtaan radan suorittaneet sijoittuvat pisteiden perusteella. Luokassa arvostellaan esimerkiksi hypyt ja askeleet. Jos kaksi ratsukkoa saavat saman pistemäärän, he sijoittuvat ajan perusteella. Pitää siis suorittaa puhdas rata ja saada paljon pisteitä, mutta se täytyy suorittaa reippaasti.
Luokassa 7 aloitetaan hyppäämään yksittäistä estettä korkeudesta 70cm, ja sitä nostetaan aina kierroksen jälkeen. Jokaisella on kolme yritystä hypätä yksi estekorkeus. Korkeimman esteen hyppääjä voittaa.
Kürissä vaadittuja liikkeitä ovat käynti, ravi, laukka, pohkeenväistö ja laukanvaihto. Musiikin max. pituus on 4min, ja musiikin tulee löytyä spotifysta tai youtubesta.
Kilpailupaikalla ei ole buffettia, ota siis omaa evästä mukaan.
Myyntipaikat
Kilpailuihin on mahdollista tuoda oma myyntipöytä/viltti. Myynti tapahtuu sille varatulla alueella, eikä muualle saa asettua myymään. Myyntipaikan varaaminen on maksullista, ja hinta on 2€. Jos haluat myyntipaikan, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli uusi heppa tai vaikka jokin varuste kiinnostaa, ota siis rahaa mukaan!
Pidetään kivat kisat! Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan mahdollisimman moneen luokkaan, jotta saadaan luokkiin paljon osallistujia!
Tervetuloa mukaan!

Jos kutsusta puuttuu jotain oleellista, tai jokin jäi epäselväksi, kysy asiasta!

2 kommenttia:

  1. Mitä arvostelu menetelmä C meinaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossahan se lukee, se on aika-arvostelu

      Poista

Muista asiallinen kielenkäyttö! Haukkumiset yms. aivan turhia, poistan ne saman tien :)