lauantai 23. heinäkuuta 2016

Myyntiponinen ja kuulumisia

Heissan! Piiiiitkä tauko on kulunut viimeisimmästä postauksesta. Pitkään aikaan en ole edes kunnolla saanut aikaiseksi mitään tänne kirjoitettua kunnolla, postaukset ovat olleet vain myyntiheppa- tai kisajuttuja. Nyt olen taas ajatellut aloittaa ongelmahevosten koulutustoimintaa, koulutan omia heppojani, sekä valmistamiani heppoja, jotka koulutuksen jälkeen tulevat myyntiin. Lisäksi koulutan myös muiden heppoja, mikäli jostain lähialueelta sattuu löytymään joku heppa, jonka omistaja haluaa koulutukseen. Tämä harrastus on kesän aikana ollut hiljaiselolla, sillä kaikki aika on mennyt tallilla oikeiden heppojen parissa. Olen kuitenkin saanut yhden myyntiponin valmiiksi (joka oli alunperin tilari, mutta tilaaja perui), joka tulee nyt myyntiin. Aiemmista postauksista löytyy lisää myyntiheppoja.


Kullansävyisestä beigestä valmistettu A4 paperille mahtuva tiedoton, kolmipalainen, suuton poni. Harja Novitan Red Heart Softia, merkki pehmokarvaa. Silmät ja sieraimet liimattua tekonahkaa. Hp 20€ sis. postikulut, tarjouksen tämän postauksen kommentteihin tai sähköpostiin khtlupiinilaakso@gmail.com. Ennen tarjoamista luethan myyntiehdot Tilaus- ja myyntihevoset sivulta.
Ehdotelkaa postausideoita kommentteihin! Varustepostaus tulee, sehän piti tehdä vuosi sitten, mutta se on vähän jäänyt... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista asiallinen kielenkäyttö! Haukkumiset yms. aivan turhia, poistan ne saman tien :)