maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kisakutsu

Keppihevostalli Lupiinilaakso järjestää esteratsastuskilpailut Mikkelissä maanantaina 13.6.2016

LUOKAT

Luokka 1. 20cm Arvostelumenetelmä: tyyli

Luokka 2. 30cm Arvostelumenetelmä: tyyli

Luokka 3. 40cm Arvostelumenetelmä: ­­­­­­­­C (aika) Luokka vain hoitajille hoitohevosineen!

Luokka 4. 50cm Arvostelumenetelmä: C (aika)

Luokka 5. 60cm Arvostelumenetelmä: A (aika ja virhepisteet)­­­

Luokka 6. Mikkelin estemestaruus perusrata 70cm, uusinta 80cm. Uusinta arvioidaan arvostelumenetelmällä A (aika ja virhepisteet)

Luokka 7. Korkeushyppy


Kilpailuissa tuomarina toimii Nemo. Tyyliluokissa on 10 paikkaa ja muissa luokissa 15 paikkaa. Kilpailut alkavat klo 11.00, paikalle saa tulla aikaisintaan klo 10.30. Kilpailupaikalla on käytössä vessa! 

ILMOITTATUMINEN

Oma nimi- Hevosen oikea nimi Luokka

Esim. Nemo- Rosegardens Blue Ode 40cm

Ilmoittautua voi sähköpostiin khtlupiinilaakso@gmail.com, instagram directiin tai tämän postauksen kommentteihin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.6.2016 Myös hevosenvaihdot, perumiset yms. on tehtävä viimeistään 11.6.2016 mennessä. Lähtölistat tulevat osoitteeseen http://keppihevostallilupiinilaaksonblogi.blogspot.fi 12.6. mennessä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi!

Kilpailukirje tulee viimeistään 12.6.2016. Kisakirjeessä kerrotaan tarkka osoite, säännöt ja muutamia muita juttuja. Kisakirje tulee sähköpostiin tai instagram directiin.
Yhteen luokkaan saa osallistua kerran. Saa osallistua niin moneen luokkaan kuin haluaa. Osallistuminen on ilmaista.

Luokissa on ruusuke palkinnot. Palkintojenjaot ovat aina luokan jälkeen.
Luokat 3,4 ja 5 arvostellaan käyttäen Suomenkeppihevosyhdistyksen arvostelumenetelmiä, lisää tietoa menetelmistä osoitteesta http://viuhku.net/sky/artikkeli_keppihevonenharrastuksena.html#2a

Tyyliluokissa puhtaan radan suorittaneet sijoittuvat pisteiden perusteella. Luokassa arvostellaan esimerkiksi hypyt ja askeleet. Jos kaksi ratsukkoa saavat saman pistemäärän, he sijoittuvat ajan perusteella. Pitää siis suorittaa puhdas rata ja saada paljon pisteitä, mutta se täytyy suorittaa reippaasti.

Mestaruusluokassa (luokka 6.) suoritetaan ensin perusrata. Kaikki perusradan puhtaasti suorittaneet pääsevät uusintaan. Uusinta käydään, kun kaikki ovat suorittaneet perusradan.

Luokassa 7 aloitetaan hyppäämään yksittäistä estettä korkeudesta 70cm, ja sitä nostetaan aina kierroksen jälkeen. Jokaisella on kolme yritystä hypätä yksi estekorkeus. Korkeimman esteen hyppääjä voittaa.

Kilpailupaikalla ei ole buffettia, ota siis omaa evästä mukaan. Esteradat tulevat näkyviin blogiin ennen kisoja.

Myyntipaikat
Kilpailuihin on mahdollista tuoda oma myyntipöytä/viltti. Myynti tapahtuu sille varatulla alueella, eikä muualle saa asettua myymään. Myyntipaikan varaaminen on maksullista, ja hinta on 2€. Jos haluat myyntipaikan, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli uusi heppa tai vaikka jokin varuste kiinnostaa, ota siis rahaa mukaan!
Pidetään kivat kisat! Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan mahdollisimman moneen luokkaan, jotta saadaan luokkiin paljon osallistujia!
Tervetuloa mukaan!

Jos kutsusta puuttuu jotain oleellista, tai jokin jäi epäselväksi, kysy asiasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista asiallinen kielenkäyttö! Haukkumiset yms. aivan turhia, poistan ne saman tien :)