keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalentei luukku 4; Tallin vanhoja heposia osa 1

 Muistellaanpa hiukan tallin entisiä asukkeja.  Kuvien laadut ovat aivan hirveitä, suurin osa kuvista kun on viisi vuotta sitten hienolla näppäinpuhelimella otettu. 

Tässä on tallin ensimmäinen hevonen, islannin hevostamma Pinjata Emily, lyhyemmin Pinja. Mistähän ihmeestä olen tuonkin nimen keksinyt :D Pinjan tein koulussa, 1-3 luokkalaisille tarkoitetussa keppari kerhossa, josta minun harrastukseni lähti. 

 Jokeri niminen suokki ori. Jokeri asustaa nykyään jossakin päiväkodissa.

 Klonkku. Tämä hepolainen on edelleen olemassa, ja asustaa ystäväni luona


 Tässä holsteininhevos kaksoset, Lilja ja Leila! Näiden isoveljen kuva löytyy alempaa.

 Lumikuningatar, herkkä arabi tamma, jota kiinnostuksen loputtua en tunnearvon takia halunnut myydä. Tämä heppanen on kesäisin mökillä ja talvet mummollani.

 Lollipop poni, joka kuoli kakkaihottumaan xD Koiranpentumme, joka nykyään on jo aikuinen, kakkasi tämän päälle. Sen jälkeen poni lensi roskiin. En edes ehtinyt kertaakaan tällä ratsastamaan.

 Ensimmäinen tallin kangasheppa, Mara nimeltään. Tätä en tehnyt ihan täysin itse, vaan joku käsityö kerhon ohjaaja auttoi minua. Tämä on yllä mainittujen Liljan ja Leilan veli.

 FWB tamma Vappu Marenki, eli Mazig. Mazig on myös päiväkodilla lastenratsuna.

Kaupasta ostettu Memory niminen issikka tamma. Tämäkin taitaa asua päiväkodissa.

Sain tämän hevosen, korvattomana ja silmättömänä kaveriltani, kun hän oli yöksi unohtanut sen pakkaseen, eikä enää halunnut sitä pitää. Korjasin sitten tämän hepan ja se oli hetken aikaa käytössäni, mutta taitaa nyt olla sillä ihmisellä jolta tämän sain. Napsu taisi tämän nimi olla.

Vinopäinen connemara ori Ora

Peanut niminen haflinger, josta myöhemmin muokkasin Frozen nimisen suokin. Roskiin taisi tämä jossain vaiheessa lentää.

Pihka akhaltek tamma. Suuta muokkasin vielä jossain vaiheessa, tässä kuvassa Pihka näyttää ihan joltakin papukaijalta. 

Pippuri :3 Pippuri ponisen annoin jouluna 2014 pikkusiskolleni lahjaksi, ja Pippuri onkin ollut kovassa käytössä 

Pommi niminen risteytys tamma. Pommin nimi oli aluksi Pauliina, mutta en enää myöhemmin tykännyt tuosta nimestä, joten ponin nimi vaihtui Pommiksi. Olisikohan tämä oluut neljäs koskaan tekemäni heppa. 

Pyry niminen ori, joka oli ehkä joku belgian puoliverinen (?). Tällä oli kyllä todella hieno kangas harja. En edes tiedä missä tämä on nykyään, roskissa tai jonkun hepan täytteenä varmaan :D

Rily niminen vuonistamma, josta tuli myöhemmin puoliveri tamma Nekku.

Tässä Rily muokattuna. Menin tällä hepalla yhdessä vaiheessa tosi paljon, sitten Nekunkin matka taisi päätyä roskikseen. 

Osa 2 tulee seuraavassa luukussa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista asiallinen kielenkäyttö! Haukkumiset yms. aivan turhia, poistan ne saman tien :)